GosiLevente

Gősi Levente

Okl. Építőmérnök, Ügyvezető, Tulajdonos

Tanulmányaimat a BME építőmérnöki karán végeztem. 2012-ben BSc oklevelet szereztem, majd elhelyezkedtem a zalaegerszegi 3B Hungária Kft-nél tartószerkezet tervezőként, ahol gépvázakat és ipari acélszerkezeteket terveztem. 2015 januárjában szereztem MSc oklevelet, később a Póka 3D Kft-nél és a CÉH Zrt-nél szereztem tapasztalatot. 2016 augusztusa óta vagyok független vállalkozó, 2017 szeptembere óta pedig az E-Steel Kft. ügyvezetője és tulajdonosa.

Bassszusgitározok, bár néhány éve viszonylag passzívan. Hobbim mostanában az építőmérnöki szaktudásom elmélyítése mellett a zenehallgatás és a gyereknevelés.

 

AgardiPeter

Agárdi Péter

Okl. Építőmérnök, Tulajdonos

Tanulmányaimat a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karán fejeztem be, mint szerkezetépítő mérnök. A Póka 3D Kft-nél a DS-Staalkonstruktionnak három évig terveztem komplex ipari acél és vasbeton szerkezeteket dominánsan a skandináv országokba: Dániába, Svédországba, Norvégiába és Finnországba mielőtt betársultam volna az E-Steel Kft-be. Érdeklődési területem az acélszerkezetek végeselemes modellezése.

Hobbim a sport és az e-sport, utóbbit professzionális szinten űztem gimnáziumi éveim alatt. Háromszoros magyar bajnok vagyok WarCraft III stratégiai játékban.

 

BruckerPeter

Brucker Péter

Okl. Építészmérnök, BIM konstruktőr

32 évesen jutottam el odáig, hogy egy kis épülő, ambiciózus csapat, startup részese lehetek. Pécsen végeztem PMMK építészmérnöki szakán. Majd hat évet Pécsen a Met-Szoft kft-nél, aztán három évet Budapesten két kisebb cégnél gyűjtöttem tapasztalatokat az acélszerkezetek 3D-s modellezésében és gyártmánytervezésében.

Szabadidőmben sportolok, gitározok és kihasználom Budapest adta lehetőségeit.

 

zsolt4

Péter Zsolt

Okl. Építőmérnök, Tartószerkezet tervező

2018-ban az MSc diploma megszerzésével zártam le a tanulmányaimat a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karán. A diploma félévemben, illetve azt követően a Konkoly és Kis Mérnöki Iroda alkalmazásában kisebb acélszerkezetek tervezésével foglalkoztam a Paksi Atomerőmű számára. A diplomamunkámban paraméteres tervezéssel foglalkoztam, amit egy rendkívül izgalmas témának tartok, és nagy örömömre az E-Steel-nél a gyakorlatban is lehetőségem nyílik tapasztalatot szerezni ezen a területen.

Szabadidőmben legszívesebben valamilyen sport űzésével vagy nézésével kapcsolódok ki, illetve szívesen pókerezek a barátaim társaságában.

 

Copyright ©2018 E-STEEL  – Minden jog fenntartva.