Rólunk

Szolgáltatások:


Az E-STEEL Mérnöki Kft. 2017-ben alakult. Cégünk mérnöki tevékenysége elsősorban magasépítési épületek szerkezettervezésére terjed ki, minden tervezési fázisban, a tanulmány-tender tervektől a részletes kiviteli-gyártmány tervekig. Fő profilunk acél épületszerkezetek tervezése, de referenciáink közt előfordulnak vasbetonszerkezetek, épületfelújításhoz kötődő szerkezettervezés, speciális homlokzati acélszerkezetek, silók, különböző gépészeti tartószerkezetek, családi és társasházak is.

Megbízóinknak a tervezés során folyamatos egyeztetést biztosítunk, amelynek végeredménye olyan szerkezet létrejötte, ami megfelel minden elvárásnak.

Jó kapcsolatot ápolunk a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki Karával, diplomázó hallgatóknak külső konzulensi segítséget nyújtunk és igyekszünk szakmai gyakorlati lehetőséget biztosítani.

Technológia:


Kitűzött célunk, hogy folyamatosan kövessük és alkalmazzuk a nemzetközi trendeket, mind technológiai tudásban, mind szoftver eszközparkban, ezáltal biztosítva megrendelőink számára a gazdaságos és magas színvonalú szerkezetek megvalósítását. Csapatunk nyitott és innovatív szemlélettel rendelkezik, elkötelezett hívei vagyunk a 3D-s és BIM technológiáknak. A 2019-es évtől kezdve elkezdtünk parametrikus tervezéssel is foglalkozni komplex geometriájú és jól optimalizálható tartószerkezeteknél. 

Alkalmazott szoftverek: Tekla Structures, AxisVM, Idea Statica, Rhino, Grasshopper, Karamba3D, Geo5, Dlubal Rstab

Jövőképünk:


Alapértékünk bizalmon alapuló partnerkapcsolat és megbízhatóság. Támogatjuk a kreativitást és a jó ötleteket, a család és egészség elsődlegességét.
Célkitűzésünk egy olyan nemzetközileg is versenyképes szervezet megteremtése, ahol a magas minőség találkozik a hatékonysággal. Ahol minden szervezeti tag és külső partner elégedett a vállalat működésével és annak környezetével.


Minőségirányítás:

Szakmai munkánk támogatása érdekében ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszert működtetünk.

Tanúsítvány

Fő partnereink:

Partnereink közé eltérő méretű és különböző profilú építőipari cégek tartoznak. A közös siker reményében az együttműködést rugalmasan, bizalmasan kezeljük és alkalmazkodunk a másik fél érdekeihez.

Anterv Weinberg Mtm CÉH mensol 3B poka3d ngon euroil

Csapatunk

Gősi Levente Okl. Építőmérnök

Gősi Levente

Okl. Építőmérnök
Tartószerkezet tervező

Agárdi Péter Okl. Építőmérnök

Agárdi Péter

Okl. Építőmérnök
Tartószerkezet tervező

Brucker Péter Okl. Építészmérnök

Brucker Péter

Okl. Építészmérnök
BIM Konstruktőr

Péter Zsolt Okl. Építőmérnök

Péter Zsolt

Okl. Építőmérnök
Tartószerkezet tervező